Waar is Cosworld?

Ontdek het evenement van Noord Nederland op het adembenemende landgoed “Tenaxx” in Wedde, Groningen. Te midden van een weelderig oerbos, bevolkt door meer dan 4000 treurbomen, bevinden zich levensechte dinosaurussen die dit terrein hun thuis noemen. Maar dit is niet alles – we gaan nog een stap verder door verschillende steden te bouwen die je kunt bezoeken en verkennen. Of je nu een ervaren Cosplayer bent of gewoon graag je favoriete personage uitbeeld, je bent van harte welkom op het nieuwste evenement van Noord Nederland. 
Dompel jezelf onder in een wereld vol fantasie en avontuur, waar de grenzen van verbeelding vervagen en elke hoek een nieuw wonder onthult. Mis deze unieke ervaring niet –  bereid je voor op een weekend vol verwondering en ontdekking op Tenaxx! 

Geniet van ultiem gemak tijdens je bezoek aan ons evenement! Parkeren is volledig gratis, en voor degenen die willen genieten van een langere ervaring, bieden we zelfs de mogelijkheid om te overnachten op of naast het terrein van het evenement.
Op zaterdag 14 en zondag 15 september hebben we een exclusieve samenwerking met Blauw’s Reizen om jouw reiservaring comfortabeler te maken. Vanaf station Winschoten vertrekt er ieder uur een ritje naar ons evenemententerrein voor slechts € 10,- per rit. Om er voor te zorgen dat je gegarandeerd mee kunt met de bus, raden we je aan om hieronder je ritje te reserveren. Zo voorkom je dat de bus voor niets reist en kun je zorgeloos genieten van je bezoek aan ons evenement. We kijken ernaar uit je te verwelkomen.
Landgoed Tenaxx 
Borgesiusweg 1
9698 XS  Wedde (Gr)